קושירגיל
מוכן ב35 דק.
מנות1
ציון בריאות75
מגזין

קוסקוס ודגים בשקית

קוסקוס ודגים בשקית
מתכון זה של מזון טוב BBC דורש לימון, האדוק, אגוז אורן, ושמיר. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. , אנו ממליצים לנסות גם : דגים בשקית, דגים עם סלט קוסקוס מתכון (אומגה 3 וקוסקוס), ו דגים וקוסקוס ים תיכוני.

הוראות

1
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
2
מקפלים גיליון גדול של נייר או נייר אפייה במחצית וקפלים בחוזקה צד אחד לאטום. מגררים את גרידת הלימון ומערבבים עם הקוסקוס, צנוברים, קורגט ושמיר. עונה היטב, ואז להטות לתוך התיק הפתוח.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
חותכים את הלימון לשניים, ואז לחתוך 2 פרוסות דקות ממחצית אחת. מיץ החצי השני ולהוסיף את המיץ למניה.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4
להניח את האדוק על גבי הקוסקוס, העליון עם פרוסות לימון, ואז בזהירות לשפוך מעל המניה למוני. מקפלים את הצדדים הפתוחים הנותרים בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
האדוק.האדוק.
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
אופים עבור 20-25 דקות, תלוי כמה עבה הדג שלך, עד הדג מבושל וקוסקוס הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Alois Lageder Terran Alpina פינו Grigio Vigneti delle Dolomiti. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה