קסדייה ברביקיו
ברביקיו Quesadilla דורש כ 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1478 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 90 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מתאבן די יקר. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם בצל, סלסה, גבינת מונטריי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 69%. מתכונים דומים: Quesadilla שאריות חג ההודיה (3-גבינה טורקיה חמוציות & קווסאדייה מרווה), Quesadilla paran el Desayuno (Quesadilla ארוחת בוקר), ו Quesadilla אגס (Quesadilla de Pera).
הוראות
במחבת מעל חום בינוני להתפורר ומבשלים נקניק ובצל עד חום. מערבבים ברוטב ברביקיו.
להניח 2 של טורטיות על משטח שטוח. למעלה כל אחד עם 1/4 כוס גבינה. נחלק את תערובת הנקניקיות בין השניים.
מפזרים כל אחד עם 1/4 כוס גבינה. למעלה עם טורטיות שנותרו.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
הוסף כמות קטנה של שמן לתחתית המעיל של מחבת. מבשלים קסדייה אחת בכל פעם עד חום זהוב בכל צד, על 2 עד 3 דקות לכל צד.
חותכים לפרוסות ומגישים עם שמנת חמוצה וסלסה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות את עמק Willamette יקבים כל אשכול רוזה של פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.