קציץ בשר הודו עטוף בבייקון
קציץ בשר הודו עטוף בבייקון יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 268 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מתכון זה של Allrecipes יש 167 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לך ביצה, תנור למעלה תערובת מלית נתרן נמוכה יותר, הודו הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. , שהוא מוצק. נסו בייקון עטוף קציץ בשר, קציץ בשר עטוף בבייקון, ו קציץ בשר עטוף בבייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מוסיפים חלב למילוי לערבב בקערה גדולה; מערבבים רק עד לחלח.
הוסף את כל שאר החומרים למעט בייקון; לערבב קלות.
צורה לתוך כיכר 10x6 אינץ 'בתבנית אפייה 13x9 אינץ'. סדר פרוסות בייקון באופנה לאורך על גבי כיכר, פרוסות חופפות לפי הצורך כדי לכסות לחלוטין את החלק העליון.
אופים 55 דקות. עד 1 שעה או עד שנעשה (170 מעלות F).
בואו לעמוד 10 דקות. לפני הסרת צלחת חיתוך לשרת.