אם יש לכם לחם, אבקת שום, חרדל טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון קציץ בשר טעים, טעים קציץ בשר וולינגטון, ו קציץ הבשר הטוב ביותר אי פעם.
הוראות
1
בקערה גדולה מקציפים חלבונים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים חלב ולחם; תן לעמוד במשך 5 דקות. מערבבים פנימה את הבצל, רוטב הווסטרשייר והתבלינים. מפוררים בשר בקר מעל תערובת ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
למרקם חלק וניתן למריחה
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קברנה סוביניון וזינפנדל הם בחירה מצוינת לקציץ בשר. קציץ בשר יעבוד עם יינות אדומים רבים. אנו ממליצים על משהו נועז ופירותי, כמו קברנה סוביניון או זינפנדל. אתה יכול לנסות מקסוויל קברנה סוביניון. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-52 דולר לבקבוק.
מקסוויל קברנה סוביניון
לקברנה סוביניון שלנו יש גווני אודם ונופך מפוארים עמוקים עם ניחוחות מפתים של בושם, ארז ופירות כהים בשלים בשכבות וניל, קסיס ופלפל שחור. הסיום ארוך ועשיר.