קושימומחה
מוכן ב1 ש, 1 דק.
מנות42
ציון בריאות0
מגזין

פינה קולדה ביסקוטי

פינה קולדה ביסקוטי
ניתן להכין את המתכון ביסקוטי פינה קולדה אגוזי בערך 1 שעה ו 1 דקות. מנה אחת מכילה 147 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 42. אם יש לכם אבקת אפייה, אגוזי פיסטוק, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 174 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 17%, וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: פינה קולדה ארטיקים + 15 פינה קולדה, פינה קולדה, ו פינה קולדה.

הוראות

1
בקערה גדולה שמנת יחד את החמאה ו -1 1/3 כוסות סוכר עד שהיא בהירה ותפוחה. טורפים פנימה את הביצים אחת אחת, מערבבים היטב אחרי כל אחת. מערבבים פנימה את הרום, מיץ האננס ותמצית הקוקוס עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית קוקוסתמצית קוקוס
מיץ אננסמיץ אננס
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ביצהביצה
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
שלב את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מערבבים לתוך הבלילה. מערבבים פנימה את אגוזי הפיסטוק, האננס והקוקוס עד לפיזור אחיד. מכסים ומכניסים למקרר לכ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
אבקת אפייהאבקת אפייה
אננסאננס
קוקוסקוקוס
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
3
חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות שני דפי עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
4
מחלקים את הבצק לארבעה חלקים שווים. יוצרים כל פיסת בצק לצורת עץ באורך 12 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
5
הניחו שני בולי עץ על כל דף עוגיות, וטפחו כלפי מטה עד שהם ברוחב של כ -3 סנטימטרים. צריך להיות לפחות 2 אינץ ' של רווח בין כל יומן.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהוא יציב אך לא פריך.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר לפחות 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
הניחו את מוטות הביסקוטי על קרש חיתוך, והשתמשו בסכין משוננת כדי לחתוך לפרוסות אלכסוניות ברוחב 3/4 אינץ'. מחזירים את הפרוסות לסדיני האפייה החתוכים כלפי מטה. מחזירים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
תבנית אפייהתבנית אפייה
קרש חיתוךקרש חיתוך
תנורתנור
9
אופים 8 דקות, ואז הופכים את העוגיות ואופים 8 דקות נוספות, או עד שהם קלויים קלות. מצננים לחלוטין ואז שומרים בכלי אטום.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

עוגיות בתפריט? נסה להתאים עם שמנת שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק אינו מציף עוגיות סוכר או לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, והתווים האגוזיים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם סולרה שרי עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.