טנדרלוין חזיר בצל חנוק עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 170 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם מלח, טימין, פילה חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פורטובלו חנוק בשר חזיר Tenderloin ממולא W / פרמזן ברוקולי, צלעות חזיר אפויות בצל ופטריות חנוקות, ו בצל קרמל וצלעות חזיר עם בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
חותכים שומן חזיר; לחתוך מרכז חתך לאורכו למטה של כל tenderloin, חיתוך על שני שלישים של הדרך דרך בשר.
מרכיבים שתצטרך
בשר
חזיר
3
מניחים על מחבת מטאטא מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילר
4
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים בצל, ומטגנים 5 עד 6 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
בצל
6
מוסיפים קורנית, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
טימין
מלח
7
מורחים תערובת בצל באופן שווה מעל tenderloins.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
בצל
8
אופים ב 400 במשך 45 דקות או עד מדחום בשר רושם 160 (מעט ורוד).
בשר חזיר Tenderloin עובד ממש טוב עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Rutini Coleccion Cabernet-Malbec. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.