קציצות סלמון בסיסיות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קציצות סלמון בסיסיות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 223 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב-חמאה, מלח שום, קרם-צלפים לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו קציצות סלמון, קציצות סלמון, ו קציצות סלמון (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים סלמון; להסיר את העור ואת העצמות, פתית.
מניחים סלמון בקערה בינונית. מערבבים בביצה ו -4 מרכיבים הבאים עד מעורבב. (בלילה יהיה רטוב.)
זרוק תערובת סלמון על ידי כף חופנים לתוך שמן חם במחבת גדולה על חום בינוני גבוה, מעט שטוח עם מזלג. פריי, בקבוצות, 2 עד 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
ניקוז על מגבות נייר. להתחמם על מתלה חוט במחבת ג ' לי רול בתנור 200.
מגישים עם קרם לימון-Caper.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Antica (Mountain Select) עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
![שרדונה Antica (Mountain Select)]()
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.