קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

קציצת החזיר של חדר האוכל עם גבינת צ'דר וחמאת טבסקו

קציצת החזיר של חדר האוכל עם גבינת צ'דר וחמאת טבסקו
צלעות החזיר של חדר האוכל עם גבינת צ'דר וחמאת טבסקו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 703 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. אם יש לכם גרגרי אבן טחון, שאלוט, רוטב טבסקו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו טבסקו-עוגיות צ'דר, גבינת צ'דר לבנה עם חמאת אנצ' ו צ'ילה, ו צ'ופ עגל של האנטר עם גריסים גבינה דרומיים: Jaegerschnitzel עם גריסים גבינה דרומיים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים סוכר חום, מלח ורוד, גרגרי ערער, פפריקה, כל התבלינים, כפית קאיין, חלקי מקל קינמון ועלים ביי לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
להוסיף 2 כוסות מים חמים; ערבוב התערובת עד הסוכר והמלח הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים 6 כוסות מים קרים, מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1
מחממים 1 כפית שמן במחבת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עד מתרכך, על 5 דקות. לגרד אותם לתוך קערה קטנה כדי להתקרר לחלוטין. מערבבים ב 8 כפות חמאה מרוכך טבסקו; לערבב ביסודיות. לעצב את החמאה לתוך יומן על פיסת פלסטיק לעטוף. לעטוף אותו בחוזקה להקפיא. השתמש בתוך 2 שבועות.Sous vide: למלא מכונת Sous Vide עם מים חמים. כוון אותו ל-138 מעלות צלזיוס לחזיר בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
רוטב טבסקורוטב טבסקו
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הסר את הצלעות מן המלח, לשטוף אותם במים קרים להתייבש ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
מניחים כל אחד לתוך נרתיק ואקום, בעקבות הוראות היצרנים. לטבול את שקיות במים ומבשלים לפחות 2 שעות ועד 4 שעות.ברגע שהם יגיעו לטמפרטורה הנכונה, להסיר את המים. אתה יכול עכשיו לצלול אותם במים כדי להתקרר ולאחר מכן לאחסן במקרר עד מוכן גריל או שאתה יכול להסיר אותם מהכיסים, שמירת כל מיצים שהצטברו, וגריל אותם מיד.הפוך את הירוקים: במחבת גבוהה צדדית גדולה, חום 1 כף חמאה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ירוקירוק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מוסיפים בצל חתוך לקוביות, ו לטגן עד שקוף ומתחיל חום, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים את ירקות חרדל מוכן, ומפזרים קמצוץ כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ירוקירוק
7
ברגע שהם מתחילים לנבול להוסיף 1 ציר עוף כוס. לזרוק עד הירוקים הם נבולים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
ירוקירוק
8
מוסיפים את החומץ, מכסים ומניחים בצד במקום חם.הפוך את גריסים: להביא הנותרים 5 כוסות ציר עוף לרתיחה ב 4-qt. סיר מעל חום גבוה. בהדרגה לטאטא גרגרים; להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים, לטאטא כל הזמן במשך כ 5 דקות. המשך לבשל עד במכרז לטאטא מדי פעם, על 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
9
מסירים מחום ומערבבים בצ ' דר, חצי וחצי, נותרים 3 כפות חמאה, נשאר קאיין, ומתבלים במלח ופלפל. לכסות ולהניח בצד במקום חם.גריל את הצלעות: להכין גריל פחם או גז לצלייה ישירה על חום בינוני גבוה. גריל העונה עם מגבת טבול בשמן צמחי (להשתמש מלקחיים לבטיחות).
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
10
מניחים את הצלעות על הגריל עד חרוך קלות בצד החיצוני, על 2 דקות. סובב את הצלעות וחזור. המטרה שלך היא חרוכה מבחוץ אבל רק התחמם מבפנים כי הם כבר מבושלים על הפנים כדי מושלם doneness.To לשרת: לחמם בעדינות ולשחרר את גריסים עם קצת מים במידת הצורך. כפית כמה על 6 צלחות הגשה ומעל כל אחד עם achop. למעלה כל קוצצים עם פרוסת חמאת טבסקו ולטפטף כמה מיצי בשר להפריש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבסקורוטב טבסקו
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
11
מגישים את הירוקים החמים בצד ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לזייף מרתפים מסווגים ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
Forge Cellars Classque Riesling
Forge Cellars Classque Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 of 2017 forge Cellars' most important wine שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח SenecaLake. תסיסה מתרחשת עם שמרים ילידים barriques צרפתי ניטראלי (65%) ואת הנותרים נירוסטה. עם רמה זו של בשלות, התסיסה המשיכה עד סוף האביב כדי לסיים יבש העצם.חבושים, לימון, שומר ו slatemingle עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.