קרוסטיני גבינת סלק ועז עשוי להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 679 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. מתאים ל-5 מנות. אם יש לך בגט, חומץ בלסמי, פטרוזיליה טרייה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. עם כפית מתכונים דומים: סלק קלוי וגבינת עיזים קרוסטיני, גבינת עיזים קרוסטיני עם סלסת סלק אבטיח, ו סלט ירוק סלק בלסמי & גבינת עיזים Crostini מתכון.
הוראות
1
מחממים תנור ל 42
2
שלב 3 כפות שמן הבא 4 מרכיבים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
3
טפטוף על סלק, ומערבבים בעדינות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4
מברשת הנותרים 2 כפות שמן זית על פרוסות באגט.
מרכיבים שתצטרך
5
אופים 5 עד 7 דקות או עד חום זהוב.
6
מורחים פרוסות בגט קלוי עם גבינת עיזים.
מרכיבים שתצטרך
7
הסר סלק שמורות ממרינדה עם כפית מחוררת, ולסדר מעל גבינת עיזים.
מרכיבים שתצטרך
8
מפזרים אגוזי מלך; לקשט, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
9
*אם אתה לא יכול למצוא סלק מבושל מראש, לחתוך ירקות וקצוות של שורשים מ 8 אונקיות סלק טרי. לשפשף היטב, לעטוף כל בנייר אלומיניום, ואופים ב 375 במשך 50 דקות או עד מכרז; מגניב. לפתוח, לקלף את העור, וקוביה.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Antinori Badian Passignano קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 60 דולר לבקבוק.