קרם ברולה בטטה
Crème Brûlée בטטה עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 330 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות ו-35 דקות. אם יש לכם חלמונים ביצה, קצפת, וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, קרם ברולה תירס מתוק, ו קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל325f חמאה צלחת קיש 10 אינץ'.* בקערה בינונית, מערבבים פירה בטטה, 1/4 כוס סוכר חום ומיץ לימון. תערובת כפית לתוך צלחת קיש.
בסיר 2 ליטר, מערבבים יחד קצפת, סוכר מגורען, חלמונים ווניל. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך כ 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד חם (לא להרתיח).
יוצקים מספיק מים רותחים למחבת לעומק של 3/4 אינץ ' (בערך באמצע הצד של צלחת).
אופים 1 שעה או עד סכין מוכנס במרכז יוצא כמעט נקי. בזהירות להסיר צלחת מן המים. מגניב על מתלה קירור. כיסוי; להכניס למקרר לפחות 8 שעות.
מפזרים פודינג עם 1/3 כוס סוכר חום; צלחת מקום במחבת 15x10x1 אינץ'. צלייה עם 4 העליון 6 אינץ ' מחום 3 עד 5 דקות או עד הסוכר נמס.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.