קרם לינגוויני פרימוורה
קרמי לינגוויני פרימוורה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 392 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו פלפל, שיני שום, דלעת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: בשר חזיר ולינגוויני פרימוורה, טונה לינגוויני פרימוורה, ו פסטה קרמית פרימוורה.
הוראות
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; להוסיף שמן, ומניחים על חום בינוני גבוה עד חם.
להוסיף אספרגוס וגזר; לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים פטריות, בצל ירוק וסקווש; מבשלים 3 דקות או עד פריך רך.
הסר מהחום; להפריש, ולשמור על חם.
שלב קמח הבא 3 מרכיבים בקערה קטנה; בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף עד מעורבב לחלוטין. ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים שום ומבשלים 30 שניות.
מוסיפים תערובת חלב לסיר; מבשלים עד עבה מבעבע, ערבוב כל הזמן.
הסר סיר מחום; מערבבים ב 1/2 כוס גבינת פרמזן.
מערבבים רוטב, ירקות שמורים, ופסטה בקערה גדולה; לזרוק בעדינות למעיל.
מפזרים עם הנותרים 1/4 כוס גבינה.
מפזרים פלפל נוסף, אם תרצה בכך.