קרם רך בסגנון דרומי
שכחו מלצאת לאכול בחוץ או להזמין טייק אווי בכל פעם שאתם מתחשקים אוכל דרומי. נסו להכין קרם וניל רך בסגנון דרומי בבית. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -3 גרם חלבון , 4 גרם שומן , ובסך הכל 84 קלוריות . תמורת 21 סנט למנה , תקבלו קינוח שמתאים ל-8 מנות. אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר, חלמונים, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית ללא גלוטן ולקטו-אובו . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך בערך 30 דקות . עם ציון כפית של 28% , מנה זו אינה מדהימה כל כך. מתכונים דומים: שעועית ירוקה בריאה יותר בסגנון דרומי , שעועית ירוקה בסגנון דרומי ופאי קרם וניל תפוחים עם קלתית שיבולת שועל .
הוראות
טורפים יחד ביצים, סוכר ומלח. צורבים את החלב (מחממים ל-180 מעלות) ומוזגים באיטיות על תערובת הביצים. מחזירים את התערובת לסיר כפול או לקערת מתכת מעל מים רותחים, ומקציפים ללא הרף את חלמוני הביצים, המים ומיץ הלימון עד שהתערובת מגיעה ל-160 מעלות או סמיכה מספיק כדי לצפות את גב הכף.
לתערובת לא תהיה הסמיכות של קרם אפוי מוצק. יש לקרר מעל מי קרח, תוך ערבוב מדי פעם.
הוסיפו וניל. אם התערובת נפרדת, הקציפו בעזרת מטרפה עד לקבלת תערובת חלקה.
מגישים קר מעל פרוסות עוגת פאונד; מעל מעל פירות יער.