זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח, תמצית vanillan, אגוזי קשיו קלויים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קרמל אגוז טארט, קרמל אגוז טארט, ו קרמל אגוז טארט (מתכונים דומים).
מוסיפים קמח ומכים רק עד סוף מגיע יחד. להפוך את הבצק החוצה ontolightly משטח משוריין ללוש בקצרה tocombine. לאסוף בצק לכדור; שטוח בדיסק. לעטוף פלסטיק להקפיא untilfirm, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
עוטף
4
מרדדים בצק על flouredsurface קלות כדי 12 אינץ ' עגול.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
5
העברה למחבת 9-inchdiametertart עם תחתית נשלפת.בעדינות להתאים את הבצק למחבת, זמירה allbut 1/2 אינץ ' של overhang. מקפלים overhang ב, ויוצרים צדדים בעובי כפול. תנקב את תחתית הארגז עם מזלג. להקפיא 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מחממים תנור ל 350°f. קו קרום עםנייר. מילוי עם שעועית יבשה או משקולות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשה
קרום
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
אופים עד הצדדים נקבעים, על 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
הסר נייר עם שעועית.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
9
אופים קרום untilgolden, לחיצה עם גב של מזלג אם crustbubbles, כ 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
בינתיים, לטאטא ביצה לבן בקערה קטנה עד עבה קצף.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
11
מברשת קרום חם בקלילות עם כמהביצה לבנה ומניחים על מתלה להתקרר.לשמור על טמפרטורת התנור.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
קרום
ציוד שתשתמש בו
תנור
1
מערבבים סוכר ו 1/4 כוס מים בסיר בינוני כבד מעל סוכר heatuntil נמוך מתמוסס. להגדיל את החום tomedium-גבוה ולהביא לרתיחה, brushingdown הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטוב.מבשלים עד סירופ הוא ענבר עמוק, swirlingpan מדי פעם, על 9 דקות.
לאפות טארט untilfilling הוא מבעבע עבה בכל רחבי, על 22 דקות. טארט מגניב לחלוטין על rack.DO קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי עם נייר כסף ולאחסן בטמפרטורת החדר.