קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

קרפים פלמבידים עם מסקרפונה ודובדבנים

קרפים פלמבידים עם מסקרפונה ודובדבנים
קרפים פלמביד עם מסקרפונה ודובדבנים הוא מתכון ים תיכוני המגיש 4. ארוחת בוקר זו כוללת 1287 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 75 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. 2 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו סודה מועדון, קירש, שבבי שוקולד זעירים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 28%. ציון זה לא כל כך מרהיב. נסו דובדבנים עם מסקרפונה, עוגת גבינה מסקרפונה כתומה עם דובדבנים קלויים, ו דובדבנים עלומים ביין אדום עם קרם מסקרפונה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
למילוי: בקערה קטנה שלבו את המסקרפונה, השוקולד צ ' יפס, הסוכר וקורט הקינמון. הניחו בצד. אם עושים יותר מ 2 שעות קדימה, שומרים במקרר אבל בואו לבוא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
מסקרפונהnameמסקרפונהname
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
לרוטב: בסיר קטן על אש בינונית, שלבו את הדובדבנים, הסוכר, גרידת הלימון והמיץ, ונתז מים. מבשלים עד שהדובדבנים שחררו את המיצים והטעם התרכז, 10 עד 12 דקות. בסיום, הדובדבנים צריכים להיות מתוקים מאוד והמיץ צריך להיות סירופי. מכבים את האש ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
4
להרכבה: שמיר חלק מתערובת המסקרפונה/שוקולד, בעובי של כ-1/4 אינץ', על החצי התחתון של קרפ. קפלו את החצי העליון על החלק התחתון ליצירת חצי עיגול מושלם ולחצו לאבטחה. מקפלים שוב את הקרפ לשניים, ליצירת משולש רופף. חזור על תהליך זה עם 7 הקרפים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
קרפיםקרפים
5
מחממים את התבנית עם רוטב הדובדבן על אש בינונית עד שהיא רק מתחילה לבעבע. היזהר לא לשרוף את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
6
יוצקים את הקירש לכוס מדידה עם זרבובית ויוצקים בזהירות לרוטב הדובדבן. מכבים את האש ומדליקים בזהירות את הרוטב בעזרת מצית ארוך. אפשר להבות לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
קירשהקירשה
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
7
להגשה, מסדרים 2 משולשי קרפ על כל צלחת הגשה וכף את הדובדבנים החמים.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
8
סא-וויט!
1
בקערת ערבוב מוסיפים את הקמח והמלח ויוצרים באר במרכז.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
2
מוסיפים את הביצים, החלב, סודה המועדון ו -3 כפות חמאה מומסת למרכז הבאר ומקציפים יחד עד לאיחוד. התערובת צריכה להיות כמו בלילת פנקייק רופפת מאוד. אם התערובת מעט סמיכה, הקציפו עוד מעט חלב.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזיםמים מוגזים
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
3
הניחו לבלילה לשבת לפחות 30 דקות לפני השימוש.
1
ממיסים כ-1/2 כפית חמאה במחבת טפלון קטנה. החמאה צריכה לצפות את תחתית התבנית, אם יש עודף רב, נגב אותה במגבת נייר. שמור את מגבת הנייר בהישג יד למקרה שתזדקק לה שוב (תרצה).
מרכיבים שתצטרך
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
2
שים את התבנית על אש בינונית. ממלאים מצקת של 2 אונקיות, כמעט עד למעלה, בבלילה ויוצקים אותה לתבנית שחוממה מראש, מטים ומגלגלים את התבנית, תוך כדי מצקת הבלילה, לכיסוי אחיד של התחתית. זה ייקח קצת תרגול, גם כשאתה יצרן קרפ מנוסה הזוג הראשון תמיד מתבזבז. קבל את זה ולהמשיך הלאה.
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
3
כאשר הקצוות של קרפ מתחילים להתרחק הקצוות של המחבת התחתון מתחיל חום קצת, להפוך את קרפ מעל ומבשלים אותו בערך 1 דקה בצד השני.
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
4
מוציאים את הקרפ מהתבנית לצלחת ומניחים להתקרר. עורמים את הקרפים כשהם מבושלים בין ריבועי נייר קלף. חזור על תהליך זה, עד שכל הבלילה משמשת, מנגב את התבנית במגבת הנייר שלך או ממיס עוד מעט חמאה לתבנית, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו, Moscato Dasti, בורדו לבן

קרם שרי, פורט ושמפניה הם בחירה מצוינת לקרפים. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ב. סולרה קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.