קרפ אספרגוס
מתכון אספרגוס קרפים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 35 דקות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 299 קלוריות. גשו לסופר וקנו חניתות אספרגוס, חלב, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו קרפ חזיר ואספרגוס, קרפ עוף ואספרגוס, ו קרפ עוף ואספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
לבלילה, לשלב חלב וביצה בבלנדר; לכסות ולעבד עד מעורבב.
להוסיף קמח; לכסות ולעבד עד מעורבב. מכסים ומקררים במשך 1 שעה.
מחממים 8-in משומן קלות. מחבת מעל חום בינוני.
יוצקים 1/4 גביע הבלילה למרכז המחבת; להרים ולהטות מחבת מעיל באופן שווה. מבשלים עד העליון מופיע יבש; להסתובב ולבשל 15-20 שניות יותר.
הסר ולשמור חם. חזור עם הבלילה שנותרה, משומן מחבת לפי הצורך.
מניחים שש חניתות אספרגוס בצד אחד של כל קרפ; להפשיל.
מניחים את צד התפר למטה ב11-in משומן. אקס-7-אין. צלחת אפייה.
אופים, חשוף, ב 350° במשך 10-15 דקות או עד מחומם דרך.
בסיר, מקציפים חלמונים ומים. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מעובה ומצפה את החלק האחורי של כף מתכת או עד הטמפרטורה מגיעה 160°.
להקציף את החמאה, מיץ לימון, מלח קאיין.
יוצקים מעל קרפים חמים; מפזרים פפריקה.