קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות53
מגזין

ראגו ירקות קיץ עם רוטב קארי אקזוטי

ראגו ירקות קיץ עם רוטב קארי אקזוטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קיץ ירקות ראגו עם רוטב קארי אקזוטי. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 647 קלוריות. מתכון טבעוני זה מגיש 4 . מתכון זה אופייני למטבח ההודי. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, מיץ גזר, חצילים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב תפוח סבתא סמית ' אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל תפוח פריך עם חמאת בוטנים גרנולה + סוג גרנולה בגידה כקינוח. מתכונים דומים: קיץ ירקות ראגו , שליו עם שעועית מתוקה שיבולת שועל ו ראגו ירקות קיץ, ו סטייק סינטה בגריל עם ראגו ירקות קיץ וצ'יפס סטייק.

הוראות

1
חום 1 כף שמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
Addonion, גזר, עשב לימון, וג ' ינג ' ר; sautéuntil מעט מתרכך אבל לא חום, about5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר גאליקסיר ג
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
3
מוסיפים תפוח ואבקת קארי;sauté עד ירקות רכים, על 8minutes.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
4
להוסיף הנותרים 2 כפות שמן, ואז קמח ומערבבים 1 עד 2 דקות. סיום לימודים במיץ גזר; להביא לרתיחה, להקציףבלבד. להפחית את החום בינוני נמוך;ומבשלים שנחשפו עד הרוטב הוא slightlythickened ו מופחת נדיב 2 1/2 כוסות, על 20 דקות. זן רוטב דרך finestrainer להגדיר מעל קערה, לחיצה על מוצקים כדילפענח כמה שיותר נוזל ככל האפשר; discardsolids במסננת. מתבלים לפי הטעם עםמלח ופלפל טחון טרי. לעשות קדימה: רוטב קארי יכול להתבצע 1 יום קדימה. קר-רוח. כיסוי; צמרמורת. לחמם מחדש לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
מיץ גזרמיץ גזר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מחממים תנור ל 400 & def; F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים קוביות חצילים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים שמן 3tablespoons ולזרוק מעיל; sprinklewith מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
4
מורחים קוביות חצילים ב אפילו על גיליון אפייה גדול rimmed. Tosssquash הנותרים 2 כפות שמן insame קערה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
6
מורחים סקווש בשכבה זוגית על גדולהאפייה המוגדלת. צלי עד חצילים squashand הם זהב רך קל, מפנה מדי פעם, על 25 דקות עבור סקווש ו 40 דקות עבור חצילים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
הסר גיליונות אפייה עם צמחיםמתנור ולהניח בצד. מלא קערה גדולה עם מים וקרח. מבשלים שעועית גדולהרבה מים מלוחים רותחים עד רק פריך במכרז, 2 עד 4 דקות, בהתאם לגודל שלפיאנס. באמצעות מלקחיים, להעביר שעועית למי קרח bowlof להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
ניקוז. לשמור מים boiling באותו סיר; להוסיף תירס. מבשלים untilcorn הוא רק רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
9
דריינקורן. מגניב במקצת.
10
חותכים גרעינים את קלחי תירס; להיפטר קלחי תירס. לעשות קדימה: Vegetablescan להתבצע 4 שעות קדימה.
11
שלב allvegetables על גיליון אפייה גדול rimmed.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
12
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
13
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
מערבבים garbanzobeans לירקות; אופים עד מחוםבאמצע, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
מערבבים ירקות חמים ו currysauce חם בקערה גדולה. מתבלים לפי הטעם עםזלת ופלפל. מערבבים בארוגולה ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
יוצקים אדום בהיר, כמו
2
Franz Gojer 2007 "Glögglhof" St. Magdalener
3
Rondell (Italy, $28).

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ הם בחירות נהדרות עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות Pratsch גרונר אורגני Veltliner. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
Pratsch אורגני Gruner Veltliner
Pratsch אורגני Gruner Veltliner
100% מוסמך גרונר אורגני Veltliner. יין זה הוא צמחים, טרי ומתובל עם הערות של פלפל לבן, תפוח והדר על החיך.