קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות88
מגזין

ראגו של כתף טלה עם קוואלטי

ראגו של כתף טלה עם קוואלטי
ראגו של כתף כבש עם קוואלטי (Cavatelli) הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 60 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 760 קלוריות. אם יש לכם אנשובי מלח פילה, אפונה, עלה דפנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קליפת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירות יער שקדים טריים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: כתף טלה של שלוש שעות, כבש ראגו, ו כתף כבש קשורה רוזמרין.

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר גדול וכבד מעל חום גבוה. מתבלים את כתף הטלה עם שומר, רוזמרין, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כתף כבשכתף כבש
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים את הטלה לסיר וצורבים מכל הצדדים, מסתובבים מדי פעם, עד חום זהוב, 57 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
העברה למגש.
4
מוסיף את כרישה, סלרי, שום, פתיתי פלפל אדום לסיר ומבשלים עד שהתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מוסיפים את האנשובי, רסק עגבניות, טימין, עלה דפנה ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד קרום כהה, בצבע מהגוני צורות על החלק התחתון של הסיר, 34 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד. להחזיר את הטלה לסיר ולהוסיף את קליפת התפוז, בצל אדום, ו Fond de Veau. מכסים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה איטית ומבשלים עד הטלה הוא רך, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
הסר מהחום ותן לכבש להתקרר בסיר, מכוסה. זרוק את עלה המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
כשתהיה מוכן להגיש, משוך את בשר הטלה מהעצם וחזור לרוטב העשיר בסיר יחד עם הפסטה המבושלת.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
מוסיפים את האפונה המתוקה וחמים היטב לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
10
Reprinted with permission from Cooking From The Heart: My Favorite Lessons Learned Along the Way by John Besh. זכויות יוצרים 2013 ג ' ון בש. Published by Andrews McMeel Publishing.