קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות77
מגזין

ראגו של עגל

ראגו של עגל
רגוט של עגל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 2 . מנה זו מכילה סביב 55 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 599 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך עלי דפנה, כרישה, פטריות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: ראגו של עגל, ראגו עגל, ו ראגו ארטישוק עגל.

הוראות

1
לקצץ שומן בשר עגל; לחתוך עגל לקוביות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
2
מערבבים קמח ופלפל בצלחת רדודה; לדלות עגל בתערובת קמח. מעיל מחבת nonstick בינונית עם ספריי בישול; להוסיף 1/2 כפית שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים מעל חום בינוני גבוה עד חם.
4
מוסיפים עגל; מבשלים עד משחימים מכל הצדדים, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
5
לנקז ולייבש עם מגבות נייר. נגב טפטוף ממחבת עם מגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים מרק בשר בקר ורמוט למחבת; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
ורמוטורמוט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים עגל, כרישה, ואת 4 המרכיבים הבאים. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 1 שעה.מעיל מחבת nonstick קטנה עם ספריי בישול; להוסיף 1/2 הנותרים שמן כפית.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מניחים מעל חום בינוני גבוה עד חם.
9
מוסיפים פטריות; לטגן 4 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
10
מוסיפים פטרוזיליה, זיתים ומלח; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
מוסיפים תערובת פטריות לעגל; מבשלים, מכוסים, 15 דקות או עד שהעגל רך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
12
הסר וזרוק עלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר