קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ראשי

ראשי
הבית יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 818 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה של Norecipes יש 11 אוהדים. אם יש לך genoise, וניל שעועית, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: "בית מתוק" קוטג'זנגביל, בית חלק, ו טוגנים בבית.

הוראות

1
דלעת קבוצ ' ה עלומה
מרכיבים שתצטרך
סקווש קבוצ ' הסקווש קבוצ ' ה
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
2
השתמש בסכין חדה וכבדה כדי לחתוך את הקבוצ ' ה לשניים מלמטה למעלה. לגרד את כל הזרעים ואת תמרורים מהמרכז באמצעות כפית ולאחר מכן להשתמש מקלף ירקות חד כדי להסיר את העור הירוק יחד עם כל בשר ירוק.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סקווש קבוצ ' הסקווש קבוצ ' ה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
חותכים את kabocha לתוך טריזים ואז לתוך גושים 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סקווש קבוצ ' הסקווש קבוצ ' ה
4
שים אותם במחבת רוטב יחד עם המים, סוכר, שעועית וניל מקל קינמון. מכסים במכסה ומבשלים על אש נמוכה עד שמזלג עובר בקלות דרך הקבוצ ' ה (כ 20-30 דקות). אל תתנו לו להרתיח כפי שהוא יתפורר לספוג לחות רבה מדי. מגניב ולהעביר את kabocha ואת הציד הנוזלי לתוך מיכל אטום ומקרר לילה, או עד שבוע.Genoise (מ Tartelette)הגדרת דוד כפול עם סיר גדול מספיק כדי להחזיק קערת ערבוב שלך ואז להביא את המים לרתיחה. להזיז את מדף התנור שלך למצב האמצעי ולחמם מראש ל 400 מעלות F. Prep 18 x 13 מחבת רול ג ' לי על ידי ריסוס שמן על זה וריפוד אותו בנייר קלף (השמן עוזר נייר דבק למחבת). ואז מעט שמן את החלק העליון של נייר הקלף.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
סקווש קבוצ ' הסקווש קבוצ ' ה
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
שים את הביצים, חלמונים, סוכר ומלח בקערת ערבוב מתכת להקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
שים את הקערה בדוד הכפול שלך להקציף, חימום עד התערובת מגיעה 100 מעלות f (לוק חם). הר את הקערה על מערבל והכה על גבוה עם הקובץ המצורף whisk במשך 5 דקות. הנפח ישולש וסרטים צהובים וחיוורים של ביצה יזרמו מהקצף כשהם יהיו מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
שלב את הקמח ואת עמילן תירס. כאשר תערובת הביצים מוכנה, לנפות 1/3 של תערובת הקמח לתוך הביצים ולהשתמש בתנועה מתקפלת עם מרית כדי לשלב בעדינות את הקמח עם הביצים. חזור פעמיים נוספות, קיפול בין כל תוספת עד שאתה לא רואה עוד גושים של קמח.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
יוצקים לתוך גיליון אפייה מוכן להחליק את החלק העליון (סרגל פלסטיק נקי עובד נהדר עבור זה).
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
אופים במשך 7-8 דקות או עד סכין יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
תן לג ' ניס להתקרר על מתלה.מחית קבוצ ' ה
מרכיבים שתצטרך
סקווש קבוצ ' הסקווש קבוצ ' ה
11
באמצעות ricer או טחנת מזון, לעשות 1 כוס ארוז של קבוצ ' ה פירה (שלב זה חשוב שכן הוא מסיר כל סיביים ביטים מן kabocha).
מרכיבים שתצטרך
סקווש קבוצ ' הסקווש קבוצ ' ה
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
12
הוסף את זה למעבד מזון יחד עם הסוכר ואת התהליך עד חלקה שמנת.קרם קבוצ ' ה
מרכיבים שתצטרך
סקווש קבוצ ' הסקווש קבוצ ' ה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
13
מקציפים את השמנת עד שהיא מחזיקה פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
14
שים את המים בקערה קטנה למיקרוגל בטוח ומפזרים את הג ' לטין על גבי.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
15
תן לזה" בלום "במשך כמה דקות או עד שאתה לא רואה יותר אבקת ג' לטין על גבי. מיקרוגל זה במשך 20-30 שניות עד שזה רק מתחיל לרתוח (להיזהר, זה יהיה להציף במהירות).
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
16
מערבבים את מחית קבוצ 'ה וג' לטין מותך יחד עם מרית. לזרוק את זה לתוך השמנת ולהמשיך להצליף עד מחית kabocha מעורבב והשמנת מחזיקה פסגות נוקשות. תיזהר לא לשטוף את הקרם.להרכיב עוגת קרם Kabocha
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
סקווש קבוצ ' הסקווש קבוצ ' ה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
17
הסר את genoise מן המחבת יחד עם נייר קלף ולהגדיר אותו על משטח שטוח.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
18
חותכים שני 8 "x 8" ריבועים מחוץ למרכז של genoise. לקלף את השאריות ואת השמורה לשימוש נוסף (הם נהדרים להכנת טריפלס או טירמיסו).
19
מברשת את צמרות של שני ריבועי genoise עם 1/4 C של נוזל ציד בלתי חוקי. מקלפים את נייר הקלף מכיכר אחת ומניחים אותו הפוך על פיסת נייר קלף נקייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
20
מברשת את החלק העליון של זה חתיכת genoise עם מחצית הנוזלים הנותרים ציד בלתי חוקי.
21
מורחים מספיק קרם קבוצ 'ה על גבי לעשות אפילו 3/8" שכבת שמנת (סרגל פלסטיק נקי עובד נהדר עבור זה). לקלף את הריבוע השני של genoise את נייר הקלף ולהפוך במהופך על השכבה הראשונה.
מרכיבים שתצטרך
סקווש קבוצ ' הסקווש קבוצ ' ה
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
22
מברשת את הנוזל הלא חוקי שנותר על גבי ולהוסיף עוד 3/8 " שכבה עבה של cream.To הפוך את ציפוי לעוגה, להשתמש מגבות נייר לייבוש כל נוזל עודף מן kabocha עלומה הנותרים ולהוסיף אותם לנתז תפוחי אדמה. אורז את kabocha ישירות על גבי העוגה כדי להפוך שכבה אפילו של כתום "אורז". לנקות את הקצוות עם סכין בצק ולשמור את העוגה בקירור עד מוכן serve.To מגישים, להשתמש בסכין חדה לחתוך את העוגה לתוך חתיכות הגשה בגודל ואז העליון כל חתיכה עם מפזר אור של פלר דה sel ורצועה אחת של yuzu מסוכר.
מרכיבים שתצטרך
Fleur De SelFleur De Sel
סקווש קבוצ ' הסקווש קבוצ ' ה
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
אפונה גויה®אפונה גויה®
YuzuYuzu
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד