חזה ברווז עם רוטב דובדבן פרי הדר
חזה ברווז עם רוטב דובדבן פרי הדר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 330 קלוריות, 45 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 2 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם שאלוט, גרידת תפוז, יין פורט אודם ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 88%. הציון הזה נהדר. נסו חזה ברווז מפולפל עם רוטב דובדבן-פורט, חזה ברווז קרום פלפל עם רוטב דובדבן, ו חזה ברווז עם רוטב פטל שחור (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציון העור של חזה ברווז עם סכין ב 2 כיוונים, חוצים זה את זה (עושה צלב). מתבלים את שני הצדדים של כל חזה ברווז במלח ופלפל.
במחבת טפלון גדולה, על אש בינונית-גבוהה, הניחו את חזה הברווז בצד העור כלפי מטה. צורבים את השדיים עד שהעור מזהיב כ -10 דקות, הופכים וצורבים את הצד השני למשך 3 דקות בלבד.
מניחים את שדי הברווז הצרובים בתבנית אפייה בצד העור כלפי מעלה, ומכניסים אותם לתנור.
מוציאים את שדי הברווז מהתנור ומאפשרים להם לנוח 5 דקות.
בינתיים, יוצקים את רוב עודפי השומן מהמחבת, ומניחים אותו בחזרה על הכיריים על אש בינונית.
מוסיפים את שאלוט ומקפיצים עד לשקיפות.
יוצקים פנימה את יין הפורט ומיץ התפוזים, ומגרדים את כל החלקים החומים בתחתית התבנית.
מוסיפים את גרידת התפוז והדובדבנים הקצוצים ומביאים לרתיחה. מבשלים כ -5 דקות להפחתת התערובת ומסמיכים, מועכים את הדובדבנים בגב כף עץ כדי לחלץ טעם בזמן שהם מתבשלים.
פורסים את השדיים לפרוסות בגודל 1/4 אינץ ' באלכסון.
יוצקים מעל את רוטב יציאת הדובדבן ונהנים!
הערה של קוק: עודף שומן ברווז יכול להיות בקירור והוא נהדר לבישול תפוחי אדמה או ביצים.