קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות60
מגזין

חזה ברווז עם רוטב דובדבן פרי הדר

חזה ברווז עם רוטב דובדבן פרי הדר
חזה ברווז עם רוטב דובדבן פרי הדר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 330 קלוריות, 45 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 2 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם שאלוט, גרידת תפוז, יין פורט אודם ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 88%. הציון הזה נהדר. נסו חזה ברווז מפולפל עם רוטב דובדבן-פורט, חזה ברווז קרום פלפל עם רוטב דובדבן, ו חזה ברווז עם רוטב פטל שחור (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
ציון העור של חזה ברווז עם סכין ב 2 כיוונים, חוצים זה את זה (עושה צלב). מתבלים את שני הצדדים של כל חזה ברווז במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
3
במחבת טפלון גדולה, על אש בינונית-גבוהה, הניחו את חזה הברווז בצד העור כלפי מטה. צורבים את השדיים עד שהעור מזהיב כ -10 דקות, הופכים וצורבים את הצד השני למשך 3 דקות בלבד.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מניחים את שדי הברווז הצרובים בתבנית אפייה בצד העור כלפי מעלה, ומכניסים אותם לתנור.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
5
אופים במשך 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מוציאים את שדי הברווז מהתנור ומאפשרים להם לנוח 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
בינתיים, יוצקים את רוב עודפי השומן מהמחבת, ומניחים אותו בחזרה על הכיריים על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
מחבתמחבת
8
מוסיפים את שאלוט ומקפיצים עד לשקיפות.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
9
יוצקים פנימה את יין הפורט ומיץ התפוזים, ומגרדים את כל החלקים החומים בתחתית התבנית.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מוסיפים את גרידת התפוז והדובדבנים הקצוצים ומביאים לרתיחה. מבשלים כ -5 דקות להפחתת התערובת ומסמיכים, מועכים את הדובדבנים בגב כף עץ כדי לחלץ טעם בזמן שהם מתבשלים.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
דובדבניםדובדבנים
חלץחלץ
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
11
פורסים את השדיים לפרוסות בגודל 1/4 אינץ ' באלכסון.
12
יוצקים מעל את רוטב יציאת הדובדבן ונהנים!
מרכיבים שתצטרך
דובדבניםדובדבנים
רוטברוטב
יציאהיציאה
13
הערה של קוק: עודף שומן ברווז יכול להיות בקירור והוא נהדר לבישול תפוחי אדמה או ביצים.
מרכיבים שתצטרך
שומן ברווזשומן ברווז
תפוח אדמהתפוח אדמה
ביצהביצה