קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות69
מגזין

רגל טלה ממולאת

רגל טלה ממולאת
רגל טלה ממולאת עשויה להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 43 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 372 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת עיזים, רגל טלה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית נסו כבש Exohiko (כבש, תרד וגבינה ממולאת חבילות פילו), רגל טלה ממולאת, ו רגל כבש ממולא זית (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר רשת פלסטיק או חוט סביב הרגל של כבש, אם בכלל, ולפתוח את הצלי על קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלהרגל טלה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
2
מניחים את הצד עצמות הצלי למעלה. עם סכין חיתוך חדה, לחתוך כל אזורי שומן עודף. השתמש בסכין חדה לחתוך 1/2 אינץ ' חריצים עמוקים בבשר על 2 סנטימטרים זה מזה, כדי לעזור לבשר לשכב שטוח. מכסים את הבשר עם חתיכת פלסטיק חסון לעטוף או שקית אחסון מזון לחתוך בנפרד, ולדפוק את הבשר עם פטיש או קצה צלחת קטנה עד הצלי הוא בערך 3/4 אינץ 'בכל מקום, ו 10 עד 14 אינץ' מרובע.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מפזרים את הצד העליון של הבשר עם מלח ופלפל, ולאחר מכן להפיץ עלי תרד על החלק העליון של הצלי כדי בתוך 1/2 אינץ ' של הקצוות. לשבור את גבינת עיזים ומפזרים אותו באופן שווה על התרד, ואז מפזרים את צנוברים על הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
גבינת עיזיםגבינת עיזים
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
מגלגלים את הצלי לתוך גליל הדוק, ולקשור את הצלי יחד עם חוט מטבח במרווחים 2 אינץ'. זה בסדר אם קצת מלית בולט מן הצדדים של הצלי.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
6
בצלחת שטוחה, לערבב יחד את הקמח, 1 כף מלח, 1 כף פלפל, טימין, ואת זרעי שומר, ולחץ על צלי קשור בחוזקה לתוך תערובת הקמח כדי מעיל כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מחממים את שמן השומשום במחבת כבדה נגד תנור או ברזל יצוק על חום בינוני גבוה עד שהשמן מנצנץ, וצורבים את כל צידי הצלי, כולל הקצוות, לצבע חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מניחים את הצלי לתוך המחבת, במקום לתנור שחומם מראש, וצולים לרמה הרצויה של doneness, או טמפרטורה פנימית של 145 מעלות F (65 מעלות C) עבור בינוני, כ 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
הסר מהתנור, לכסות עם גיליון כפול של רדיד אלומיניום, ולאפשר לנוח באזור חם 10 עד 15 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה