רוחות תפוחי אדמה
רוחות תפוחי אדמה יכולות להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 256 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. גשו לסופר וקנו זרעי קימל, חלמונים, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: רוחות תפוחי אדמה ממולאים, רוחות רפאים בבוץ, ו חזיר על רוחות.
הוראות
לקלף ורבע תפוחי אדמה, ואז לכסות עם מים בסיר 4 ליטר ומתבלים היטב עם מלח. מבשלים, מכוסה חלקית, עד מכרז, 15 עד 20 דקות.
בעוד תפוחי אדמה רותחים, מחממים חמאה וחלב בסיר קטן עד שהחמאה נמסה.
הסר מהחום ומכסה כדי להתחמם.
מחממים תנור ל 400°f עם מתלה באמצע.
מסננים תפוחי אדמה וכוח דרך ricer לתוך קערה גדולה (או קערה מיקסר אם באמצעות מערבל לעמוד). הכה בתערובת חלב, חלמונים, ו 1/2 כפית כל אחד מלח ופלפל עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד בשילוב.
מורחים על שליש תפוחי אדמה בצלחת רדוד 1 1/2 ליטר חמאה.
להעביר את שאר תפוחי האדמה לשקית מאפה. תפוחי אדמה צינור קרוב זה לזה לתוך 2 1/2-עד 3 אינץ '- גבוה הצביע תלוליות כדי ליצור "רוחות" ומקשטים כל תל עם 2 זרעים " עיניים."
אופים עד טיפים של רוחות הם זהב ותפוחי אדמה הם המשרד, 20 עד 25 דקות.
תפוחי אדמה ניתן צנרת לתוך צלחת 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה באופן רופף עם ניילון לעטוף.