רוטב אגס זנגביל
רוטב אגסים זנגביל יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הרוטב שלך. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 154 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לך קליפת לימון, אגס בוסק, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו פריך אגס Gingered, Comice Pear Gingered Jam, ו פריך אגס Gingered (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה; לזרוק היטב מעיל.
מניחים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם.
להוסיף תערובת אגס; לבשל 2 דקות, ערבוב מדי פעם. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות. הגבר את החום לגובה בינוני.
מוסיפים סוכר וג ' ינג ' ר מגובש; מבשלים 5 דקות או עד שהנוזל כמעט מתאדה.
הסר מהחום, ומערבבים ברנדי.