רוטב ברוקולי חריף עם שום
ברוקולי מוקפץ חריף עם שום הוא ללא גלוטן, וכל 30 מנה צדדית. מנה אחת מכילה 67 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתאים ל-6 מנות. אם יש לכם רב ברוקולי, שמן זית, שיני שום, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו שום מטוגן ברוקולי רב, מוקפץ ברוקולי Rabe עם מתכון שום, ו מוקפץ ברוקולי Rabe עם שום וצ'ילי (אונס Fritte) (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את רב הברוקולי במים רותחים במשך 2 דקות; לנקז ולשטוף עם מים קרים.
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל, פלפל אדום, ושום למחבת; לטגן במשך 3 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים ברוקולי rabe ו 1/2 כפית מלח למחבת, ומבשלים 2 דקות או עד מחומם, ערבוב לעתים קרובות.