קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות80
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

רוטב בשר יום ראשון עם Orecchiette

רוטב בשר יום ראשון עם Orecchiette
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב רוטב, אז תנו הזדמנות ל רוטב בשר יום ראשון עם orecchiette. מנה זו מכילה כ 97 גר' של חלבון, 125 גרם של שומן, וסך הכל 1896 קלוריות. המתכון הזה מכסה %67 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם עלי דפנה, שוק בשר בקר, עגבניות שזיף סן מרזאנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-50 דקות. נסו קציץ בשר של יום ראשון, Orecchiette ai broccoletti (Orecchiette פסטה עם ברוקולי Rabe), ו Orecchiette עם ברוקולי Rabe (Orecchiette con Cime di Rapa) (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים את הלחם בחלב עד שהנוזל נספג, כ -8 דקות. בינתיים, לשלב את בשר בקר טחון חזיר בקערה עם ביצה, גבינה, שום טחון, פטרוזיליה, 1 כפית מלח, ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את הלחם הספוג ומערבבים עם הידיים עד בשילוב. טופס לתוך 16 כדורי בשר.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
3
מחממים את שמן הזית בעציץ כבד מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את כדורי הבשר ומבשלים, פונים, עד השחמה מכל הצדדים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
5
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת.
6
מוסיף את שוק הבשר ונקניקייה לסיר ומבשלים עד השחמה, מפנה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מעבירים את הבשר לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מוסיפים את הבצל ואת השום המרוסק לסיר ומטגנים עד רך, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
לרסק את העגבניות לתוך הסיר עם הידיים שלך לשפוך את המיצים. מערבבים את רסק העגבניות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מוסיפים 5 כוסות מים ועלי המפרץ, ואז להחזיר את כדורי הבשר, שוק בשר ונקניקייה לסיר, ערבוב בזהירות. מביאים לרתיחה נמוכה, מערבבים, ואז להפחית את החום לנמוך. מכסים ומבשלים 2 שעות, או עד בשר השוק הוא רך מאוד. לחשוף ומבשלים עד הרוטב מתעבה בשר השוק נופל את העצם, על 1 שעה 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
מעבירים את כל הבשר עם כף מחורצת לקערה ומכסים בנייר כסף. מבשלים את הרוטב להתעבות, על 20 דקות. השליכו את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
12
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה; להוסיף את הפסטה ומבשלים כמו התווית מפנה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
13
מסננים וזורקים עם מספיק רוטב למעייל קלות, ואז למעלה עם יותר רוטב והבשר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
14
מקשטים בפרמזן, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
15
צילום: מרקוס נילסון