רוטב בשר לפסטאן הוא חלב חינם רוטב. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 392 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. מתכון זה משמש 14. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. לכו לחנות ואספו אורגנו, גבעולי פטריות וחתיכות, בקר טחון ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון 45%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פסטאן ורוטב בשר, פסטה עם רוטב בשר שמנת, ו פסטה עם רוטב גבינה ובשר.
הוראות
1
בתנור הולנדי מבשלים בשר ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים את רוטב העגבניות, העגבניות, הפטריות, הפטרוזיליה והתבלינים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 45 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
למרקם חלק וניתן למריחה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר
3
לחשוף; מבשלים עוד 15 דקות או עד שהרוטב מגיע לעקביות הרצויה. מחק עלי דפנה. מקפיאים במנות בגודל ארוחה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
4
לשימוש ברוטב בשר קפוא: להפשיר במקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשר
5
מניחים בסיר; מחממים.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות