רוטב קמברלנד
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: מדליונים חזיר עם רוטב קמברלנד, קציצות חזיר עם רוטב קמברלנד, ו תרנגולות קורניש אפויות ברוטב קמברלנד.
הוראות
ממלאים מחבת רוטב קטנה עם 2 סנטימטרים של מים ומביאים לרתיחה על חום גבוה.
מניחים קליפת תפוז ולימון במים רותחים ושמיכות במשך 5 דקות. מסננים קליפות ממים.
חזור עכשיו סיר ריק לתנור ולהוסיף בנמל, ג 'לי דומדמניות אדום, מיץ תפוזים, מיץ לימון, חרדל, וג' ינג ' ר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, מקציפים לשלב. הפחת את החום לרתיחה מתגלגלת, מערבבים בלימון וקליפות תפוזים, ומבשלים עד שהרוטב מתעבה מספיק כדי לצפות כפית, כ -30 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מגישים מיד, או לאחסן במיכל אטום עד שבוע, התחממות לפני השימוש.