רוטב רומסקו ספרדי
צריך חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ורוטב טבעוני? רוטב ספרדית Romesco יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 209 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה ... לא יקר מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. אם יש לך שמן זית כתית מעולה, לחם פריך, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. מתכונים דומים: רוטב רומסקו ספרדי מעושן, חביתה ספרדית עם רוטב רומסקו, ו ספרדית " קטשופ – - רוטב Romesco.
הוראות
לחם קרועים ושקדים: מחממים את התנור ל-350 ° F.
מחממים את שמן הזית במחבת sauté בינונית על חום בינוני-גבוה. כאשר השמן חם, לטגן את הלחם והשקדים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם פשוט מתחילים חום.
מוסיפים את השום ואת sauté עוד 1-2 דקות, ערבוב פעם או פעמיים.
מניחים את התוכן של מחבת sauté למעבד מזון עם שאר החומרים—מלח, עגבניות, פלפלים קלויים, פפריקה מעושנת, חומץ. פירה עד חלקה.
מורחים את הרוטב על מחבת גיליון שטופה ואופים בתנור 177° במשך 10-15 דקות, או עד הקצוות מתחילים caramelize.
אפשר להתקרר ולקרצף לתוך מיכל לאחסון.
כדי להשתמש ברוטב romesco, לערבב עם פסטה, שרימפס, עוף או ירקות לפני או אחרי שהם מבושלים, ממש כמו שהיית פסטו.
רוטב רומסקו נשמר במיכל אטום למשך שבוע או יותר במקרר. גם הוא קופא היטב.