קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות3
ציון בריאות4
מגזין

רוטב שאשה

רוטב שאשה
רוטב שאשה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף הרוטב שלך. צופה בדמות שלך? זה חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, מתכון טבעוני יש 229 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 3. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ יין לבן, קמח, חרדל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך מעולה של 36%. נסו רוטב ז'וג (המכונה גם רוטב שוג) - רוטב כוסברה מזרח תיכוני חריף, טופו מטוגן בשמן עמוק עם רוטב שזיפים אסייתי או רוטב בוטנים תאילנדי, ו ג'ירו טלה עם רוטב צזיקי ורוטב שמנת חמוצה חריפה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
במעבד מזון מחית את הפלפלים, השום, החרדל והחומץ.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
יוצקים את המחית לסיר לא מגיב, ואז מוסיפים את הסוכר ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש ומבשלים את התערובת למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
בקערה קטנה או בכוס מיץ מערבבים את הקמח ו -1 / 2 כוס מים ליצירת עיסה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מקציפים אותו לתערובת הפלפל וממשיכים לבשל במשך 20 דקות, תוך ערבוב קבוע, עד שהוא נעשה סמיך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
תנו לרוטב להתקרר, ואז שפכו אותו לכלי מכוסה שאינו מגיב (כמו צנצנת זכוכית). הרוטב יכול להיות בקירור עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6
צילום: אנדרו מק ' קול