קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות100
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

רוטב שוק בקר על פולנטה

רוטב שוק בקר על פולנטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב רוטב, אז תנו הזדמנות ל רוטב Shank בשר על Polentan. מנה אחת מכילה עד 79 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 739 קלוריות. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מרק ירקות, מלח כשר, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: שוק בקר עם פטריות ורוטב חמוציות, חזיר שאנק אוסובוקו עם פולנטאן וגרמולטה, ו שוק בקר צלוי.

הוראות

1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מתבלים את השוקיים במלח ופלפל. בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3
מוסיפים חצי מהקיעות לתבשיל ומבשלים על חום גבוה בינוני, הופכים פעם אחת, עד להשחמה, כ -7 דקות.
4
העברה לצלחת. חזור עם השנקים הנותרים.
5
יוצקים את כל אבל 2 כפות שומן מן התבשיל.
6
מוסיפים את הבצל, הסלרי, הגזר וקורט נדיב של מלח ומבשלים על אש מתונה, ערבוב, עד שהירקות רכים מאוד וזהובים, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מוסיפים את העגבניות ואת המרק ומביאים לרתיחה. החזירו את השוקיים ואת כל המיצים שהצטברו לתבשיל. מכסים וצמים בתנור במשך 3 שעות, עד שהבשר רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
9
באמצעות מלקחיים או כף מחוררת, להעביר את השוקיים לצלחת ולתת מגניב מעט. באמצעות 2 מזלגות, לגרוס את הבשר לגרד מח מהעצמות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
10
מוסיף את הבשר ומח לרוטב ולחמם מחדש על חום נמוך בינוני. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל ומגישים עם פולנטה או פסטה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'