קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות63
מגזין

רוסטביף ופודינג יורקשייר

רוסטביף ופודינג יורקשייר
רוסטביף ופודינג יורקשייר עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 612 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצים, חלב, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות . מתכונים דומים: צלוי בשר בקר עם פודינג יורקשייר, רוסטביף ופודינג יורקשייר, ו צלוי בשר בקר ופודינג יורקשייר מהגריל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לשטוף צלי ומפזרים אבקת שום, מלח ופלפל. הכנס מדחום בשר לחלק העבה ביותר של הצלי, וודא שהוא לא נוגע בשום עצם או שומן.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
3
אופים על מתלה תיל בתוך מחבת קלייה גדולה בתנור שחומם מראש במשך 90 דקות, או כדי doneness הרצוי. עבור בינוני נדיר, מדחום הבשר צריך לקרוא 135 מעלות F (57 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
להסיר צלי מהמחבת, שמירה על טפטוף.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
בקערת ערבוב קטנה, לנצח את שתי הביצים עד מקציף. בקערה קטנה אחרת, מערבבים את המלח והקמח. מערבבים את הביצים המוכות לתוך הקמח. ערבוב כל הזמן, בהדרגה לשפוך את החלב.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
יוצקים את שאריות המחבת השמורות לתוך פח מאפין בינוני.
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
8
מניחים בתנור שחומם מראש במשך 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
הסר מהחום ושופכים את הביצה, קמח ותערובת חלב לתוך טפטוף חם. להחזיר את מאפין פח לתנור ואופים במשך 20 דקות, או עד רך וזהוב חום.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)