רטטוי טיאן מתוך ספר הבישול של השוק הצרפתי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל רטטוי טיאן מ 'בשוק הצרפתי Cookbook. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 6 . מנה אחת מכילה 200 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. גשו לסופר וקנו אם יש לכם טימין, בצל כל אחד), עלי מרווה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-15 דקות. נסו טרטר אצות מ - ' the French Market Cookbook, פסטה צנון למעלה מתוך ' ספר הבישול של השוק הצרפתי, ו קישואים ומשמש Socca טארט מתוך ' ספר הבישול בשוק הצרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
שעה לפני שאתה מתכנן לבשל, מלח את החצילים כדי להסיר כל שמץ של מרירות: באמצעות פורס מנדולינה או סכין חדה מאוד, לחתוך את החצילים לחצות לתוך 1/8 אינץ '(3 מ " מ) סיבובים.
שים אותם במסננת, מפזרים 1 כפית מלח, ולזרוק למעיל.
תן לנוח 1 שעה כדי לאפשר חלק מהלחות להיגרר מתוך הפרוסות. להתייבש עם מגבת מטבח נקייה.
מעבירים לקערה ומפזרים 1 כפית של herbes de Provence.
חותכים את הקישואים והעגבניות לרוחב לתוך 1/8 אינץ '(3 מ " מ) סיבובים.
מניחים בשתי קערות נפרדות ומפזרים כל אחד עם 1/2 כפית מלח ו 1 כפית של herbes דה פרובנס.
מחממים התנור ל 350° F (175° C).
שמן קל 8×10 אינץ '(20×25 ס " מ) זכוכית או צלחת אפייה קרמיקה. לפזר את הבצל פרוס באופן שווה על הקרקעית.
מפזרים 1/4 כפית מלח ומגע של שמן זית.
סדר שורה של פרוסות עגבניות חופפות לאורך צד אחד של המנה. לארוז אותם בחוזקה, כך שהם כמעט זקופים.
מפזרים קצת מרווה ושום. בצע עם שורה של חצילים חופפים פרוסות ולאחר מכן שורה של פרוסות קישואים, מפזרים כל אחד עם קצת מרווה ושום כמו שאתה הולך. חזור על הדפוס עד שמילאת את המנה והשתמשת בכל הירקות, אריזת שורות הירקות יחד בחוזקה רבה. אם יש לך ירקות שנותרו בסוף, להחליק אותם בין עמיתיהם כדי בשר את השורות שנראה כי צריך את זה.
טפטוף עם 3 כפות שמן זית, לכסות באופן רופף עם נייר, ואופים במשך 30 דקות.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-425 ° F (220°C) ואופה במשך 30 דקות נוספות.
הסר את רדיד ואופים עד הירקות רכים ואת הקצוות של פרוסות הירקות משחימים באופן מעורר תיאבון, על עוד 30 דקות.
מגישים חם, בטמפרטורת החדר, או מקורר.