קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ריבועי עוגת פטל קפואים

ריבועי עוגת פטל קפואים
, המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 170 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. גשו לסופר וקנו שוט מגניב קצפת ציפוי, עוגה פאונד, ג'לי ג' לטין טעם פטל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו ריבועי עוגת אפרסק קפואים, ריבועי עוגת גבינה מערבולת פטל קפוא, ו ריבועים קצרים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקציפים יוגורט וג ' לטין יבש לערבב בקערה גדולה עד מעורבב. מערבבים בשוט מגניב.
מרכיבים שתצטרך
בטעם תותבטעם תות
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים קוביות עוגה; מערבבים קלות.
3
יוצקים למחבת מרובעת 8 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
להקפיא 3 שעות או עד המשרד.