קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

ריזוטו זינפנדל עם סלק קלוי ואגוזי מלך

ריזוטו זינפנדל עם סלק קלוי ואגוזי מלך
ריזוטו זינפנדל עם סלק קלוי ואגוזי מלך עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 595 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, חמאה, חצאי אגוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: סלק קלוי עם אגוזי מלך, סלק קלוי עם גבינת עיזים ואגוזים, ו סלק קלוי עם הדרים, Fetan ואגוזי מלך.

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לקצץ כל סלק ירוק (לשמור לשימוש אחר) ולשטוף סלק. שים סלק בתבנית אפייה וטפטוף עם 1 כף. שמן. מכסים בנייר כסף ואופים עד למכרז, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
סלק ירוקסלק ירוק
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
תן מגניב עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ואז לקלף לחתוך לתוך 1/2-in. טריזים.
4
בינתיים, מורחים אגוזי מלך על תבנית אפייה וטוסט על מדף אחר של תנור עד הזהב, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
בואו מגניב, ואז קוצצים גס ולהניח בצד.
6
להביא יין ומרק לרתיחה. בינתיים, החום נותר 3 כף. שמן זית בסיר רחב וכבד מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שקוף, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
מערבבים באורז ומבשלים עד שרק מתחיל להיצמד לתחתית המחבת, 2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים תערובת יין 1 כוס ומבשלים, ערבוב, עד הנוזל נספג כמעט.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
מוסיפים עוד תערובת יין 1/2 כוס ומבשלים באותו אופן. המשך להוסיף תערובת יין 1/2 כוס בכל פעם, בישול ערבוב עד כל תוספת נספג לפני הוספת הבא, עד כל זה כבר בשימוש ואורז הוא כמעט רך לנשוך, על 20 דקות. (השתמש במים חמים אם נגמר לך יין.)
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
11
הסר מחבת מחום ולהוסיף חמאה, אגוז מוסקט, 1/2 כוס גבינה, ואת הסלק. מערבבים במהירות, לכסות, ולתת לשבת 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מערבבים במלח ופלפל כדי לטעום ולהעביר לקערה גדולה, רדודה המגישה קערה או מגש.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
מפזרים עם הנותרים 1/2 כוס גבינה ואגוזי מלך קלויים.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
14
* אורז Arborio זמין באופן נרחב; עבור השניים האחרים, לבדוק חנויות מכולת המומחיות.
מרכיבים שתצטרך
אורז Arborrioאורז Arborrio
15
הפוך קדימה: עד יום 1.
16
מחממים רק 1 כוס יין עם מרק בשלב לבשל אורז דרך שלב 4, אבל לא מוסיפים שום מים חמים (אורז עדיין יהיה די פריך).
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
17
מורחים אורז על תבנית אפייה מעוטרת. כיסוי וצינה. חמש עשרה דקות לפני ההגשה, להביא נשאר 1 כוס יין להרתיח לחמם את ריזוטו קר בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
אפונה גויה®אפונה גויה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
18
מוסיפים 1/2 כוס יין חם בכל פעם ריזוטו ומבשלים, ערבוב, לתת לכל תוספת להיספג לפני הוספת הבא, עד אורז הוא כמעט רך לנשוך, 8 עד 10 דקות (להשתמש במים חמים אם נגמר לך יין). המשך עם מתכון מ שלב
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)