ריזוטו לימון וירקות קיץ
המתכון קיץ לימון וירקות ריזוטו יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 59 דקות. מנה אחת מכילה 387 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך מיץ לימון, אספרגוס, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. נסו ריזוטו סקווש קיץ עם לימון מאייר, ריזוטו ירקות לימון מיידי, ו ריזוטו קיץ (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
הוסף אספרגוס ואפונה; לבשל במשך 3 דקות או עד פריך-מכרז.
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 2 כפיות שמן זית למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים קישואים וסקווש למחבת; מבשלים 7 דקות או עד להשחמה קלה, ערבוב מדי פעם. תניח בצד.
להביא מרק ירקות לרתיחה בסיר בינוני (לא להרתיח). שמור על חום נמוך.
חום שנותר 1 כף שמן זית בתנור הולנדי מעל חום בינוני.
הוסף שאלוט, ומבשל במשך 3 דקות או עד מכרז. מערבבים באורז, ומבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים ביין; מבשלים עד שנוזל נספג (כ -30 שניות), תוך ערבוב מתמיד. מערבבים 1 מרק כוס; לבשל 5 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן. שמור 1/4 מרק כוס.
להוסיף מרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד כל חלק של מרק נספג לפני הוספת הבא (כ 22 דקות בסך הכל). מערבבים בירקות; לבשל 1 דקה או עד מחומם היטב.
הסר מהחום; מערבבים במרק שמור 1/4 כוס ושאר החומרים.