ריזוטו עם מוצרלה טרייה, עגבניות ובזיליקום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו עם מוצרלה טרי, עגבניות, בזיליקום. מנה אחת מכילה 145 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה, עגבניות ענבים, מרק ירקות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו ריזוטו עם מוצרלה טרייה, עגבניות ענבים ובזיליקום, ריזוטו עם מוצרלה טרייה, עגבניות ענבים ובזיליקום, ו Orecchiette עם עגבניות, מוצרלה טרי, בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בתבנית אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מיקרוגל, חשוף, ב 2 דקות גבוהות או עד מכרז. תניח בצד.
מרק מיקרוגל בקערת זכוכית ב 4 דקות גבוהות או עד חם. מערבבים אורז מרק חם לתוך תערובת בצל; מיקרוגל, חשוף, ב 10 דקות גבוהות. מערבבים ביין; מיקרוגל גבוה 10 דקות נוספות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב פעמיים. מערבבים עגבניות, בזיליקום ומלח. מקפלים בעדינות גבינה.