ריזוטו שעורה פרימוורה
ריזוטו שעורה Primavera דורש כ 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 754 קלוריות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, פלפל 2, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית ים תיכונית. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכונים דומים: ריזוטו שעורה Primavera, ריזוטו פרימוורה, ו ריזוטו פרימוורה.
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים גזר ובצל, ומבשלים 45 דקות עד שהבצל מתחיל להשחים.
מוסיפים שום וקורנית; מבשלים 1 דקה או עד ריחני.
להפחית את החום בינוני; מערבבים שעורה ויין לבן (אם שימוש) או 1/2 מרק כוס; לבשל 1 דקה או עד הנוזל נספג.
מוסיפים קישואים, פלפלים, ו 3/4 מרק כוס; לבשל 45 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל נספג.
להוסיף 3/4 מרק כוס הנותרים; לבשל עד ירקות רכים רוב הנוזל נספג.
מוסיפים 1/4 כפית מלח ופלפל שחור טחון טרי.
מערבבים אפונה; להסיר מן החום.
בואו לעמוד 12 דקות או עד אפונה מופשרים אבל עדיין ירוק בהיר. מערבבים בגבינת פרמזן ממש לפני ההגשה.