קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

ריקוטה ובלינצ'ס כתום עם רוטב תות

ריקוטה ובלינצ'ס כתום עם רוטב תות
ריקוטן ובלינצ'ים כתומים עם רוטב תות עשויים להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים של ארוחת הבוקר. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 745 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.65 דולר למנה. זה מושלם עבור יום האם. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -20 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, מלח כשר, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. הציון הזה מוצק. נסו ריקוטן ובלינצ'ס כתום, בלינצ'ס שוקולד עם מילוי ריקוטה-שקדים מוקצפים ורוטב דובדבנים חם, ו ריקוטה כוסמת בלינצ'ס עם תענוג פיגי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את החלב, המים, הביצים, הקמח, הסוכר והמלח בבלנדר. מערבבים במהירות בינונית למשך 15 שניות, עד שהבלילה חלקה וללא גושים. מגרדים את דפנות הבלנדר ויוצקים פנימה את החמאה המומסת. מערבבים אותו שוב למספר שניות רק כדי לשלב את החמאה. מקררים את הבלילה במשך שעה 1 לתת לו לנוח.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
הכינו את המילוי: בקערה קטנה שלבו את גבינת הריקוטה, גבינת השמנת, הביצה, סוכר הקונדיטורים, וגרידו וערבבו לתערובת אחידה. מצננים עד שמוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
שלב את התותים, הסוכר, המים, עמילן התירס והקליפה בסיר קטן על אש בינונית. מביאים לרתיחה ומערבבים בעדינות עד שהגרגרים משחררים את המיצים הטבעיים שלהם. העקביות צריכה להישאר מעט שמנמנה, היא תתעבה כשהיא תתקרר.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הכינו את הקרפים: הניחו תבנית קרפ בגודל 8 אינץ ' או מחבת טפלון על אש בינונית והברישו במעט חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
יוצקים 1/4 כוס הבלילה לתוך מחבת ומערבולת זה סביב כך זה מכסה את תחתון באופן שווה; יוצקים בחזרה כל עודף. מבשלים עד שבלילת הקרפ מתייצבת והתחתית משחימה קלות, כ -2 דקות. השתמש במרית גומי חסינת חום כדי לשחרר את הקרפ ולהפוך אותו. מבשלים אותו בצד השני במשך כ 1 דקה. החלק אותם על צלחת והמשיך להכין את הקרפים עד לשימוש בכל הבלילה. מכסים את הערימה במגבת כדי למנוע מהם להתייבש. עושה בערך 10 קרפים.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הרכבה: מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
כף 1/4 כוס ממילוי הגבינה לאורך השליש התחתון של הקרפ. מקפלים את הקצה התחתון ממך רק כדי לכסות את המילוי; ואז לקפל את 2 הצדדים למרכז.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
גלגל את הקרפ ממך כמה פעמים ומסתיים בצד התפר כלפי מטה. שמים מחבת אטומה לתנור על אש בינונית ומברישים בחמאה מומסת. מטגנים במחבת את הצד העליון של הבלינצ ' ס כלפי מטה עד שהם פריכים וזהובים, בערך 2 עד 3 דקות. הופכים אותם, מעבירים את התבנית לתנור ואופים 10 דקות כך שתערובת הגבינה תתייצב. בעזרת מרית מעבירים את הבלינצ ' ים לצלחות הגשה. כף את רוטב התותים מעל, אבק עם סוכר קונדיטורים, והגיש מיד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטיקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט

מרכיבים