רתיחה ברמה נמוכה
רתיחה ברמה נמוכה היא ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 554 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך שרימפס מרוכז ומרתיחים סרטן תיבול, אוזניים של תירס, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו ארץ נמוכה לרתיחה, רתיחה ברמה נמוכה, ו ארץ נמוכה לרתיחה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
למלא מלאי 7 ליטר באמצע הדרך עם מים (או להשתמש 2 סירים גדולים ולחלק את החומרים ביניהם).
מוסיפים את התיבול ומביאים לרתיחה מתגלגלת.
תוסיף את כל תפוחי האדמה לסיר. לאפשר למים לחזור לרתיחה ומבשלים 5 דקות.
מוסיף את הבצלים ונקניקיות. מביאים את המים לרתיחה ומבשלים 15 דקות.
מוסיפים את התירס, מביאים את המים לרתיחה ומבשלים 10 דקות, או עד שתפוחי האדמה נעשים.
מוסיפים את השרימפס, מביאים את המים לרתיחה ומבשלים עד שהשרימפס הופך לורוד, כ-3 דקות.
מסננים דרך מסננת; להשליך את הנוזל.