קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות10
ציון בריאות23
מגזין

רתיחה ברמה נמוכה

רתיחה ברמה נמוכה
רתיחה ברמה נמוכה היא ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 554 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך שרימפס מרוכז ומרתיחים סרטן תיבול, אוזניים של תירס, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו ארץ נמוכה לרתיחה, רתיחה ברמה נמוכה, ו ארץ נמוכה לרתיחה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
למלא מלאי 7 ליטר באמצע הדרך עם מים (או להשתמש 2 סירים גדולים ולחלק את החומרים ביניהם).
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיפים את התיבול ומביאים לרתיחה מתגלגלת.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
4
תוסיף את כל תפוחי האדמה לסיר. לאפשר למים לחזור לרתיחה ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מוסיף את הבצלים ונקניקיות. מביאים את המים לרתיחה ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
6
מוסיפים את התירס, מביאים את המים לרתיחה ומבשלים 10 דקות, או עד שתפוחי האדמה נעשים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
7
מוסיפים את השרימפס, מביאים את המים לרתיחה ומבשלים עד שהשרימפס הופך לורוד, כ-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
8
מסננים דרך מסננת; להשליך את הנוזל.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
9
מגישים על עיתון או מגש.
10
צילום: אנה ויליאמס