קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות10
ציון בריאות23
מגזין

רתיחה ברמה נמוכה

רתיחה ברמה נמוכה
רתיחה ברמה נמוכה היא ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 554 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך שרימפס מרוכז ומרתיחים סרטן תיבול, אוזניים של תירס, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו ארץ נמוכה לרתיחה, רתיחה ברמה נמוכה, ו ארץ נמוכה לרתיחה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
למלא מלאי 7 ליטר באמצע הדרך עם מים (או להשתמש 2 סירים גדולים ולחלק את החומרים ביניהם).
מרכיבים שתצטרך
דובדבני מרסקינו ומשמשים מיובשים נוספים, לא חובהדובדבני מרסקינו ומשמשים מיובשים נוספים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
3
מוסיפים את התיבול ומביאים לרתיחה מתגלגלת.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושריםשבבי עץ מושרים
4
תוסיף את כל תפוחי האדמה לסיר. לאפשר למים לחזור לרתיחה ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטבתפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטב
דובדבני מרסקינו ומשמשים מיובשים נוספים, לא חובהדובדבני מרסקינו ומשמשים מיובשים נוספים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
5
מוסיף את הבצלים ונקניקיות. מביאים את המים לרתיחה ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עד 5 עגבניותעד 5 עגבניות
3 כוסות לחם שיפון עתיק יומין חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיפון עתיק יומין חתוך לקוביות
דובדבני מרסקינו ומשמשים מיובשים נוספים, לא חובהדובדבני מרסקינו ומשמשים מיובשים נוספים, לא חובה
6
מוסיפים את התירס, מביאים את המים לרתיחה ומבשלים 10 דקות, או עד שתפוחי האדמה נעשים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטבתפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטב
דובדבני מרסקינו ומשמשים מיובשים נוספים, לא חובהדובדבני מרסקינו ומשמשים מיובשים נוספים, לא חובה
מארז מקרוני מרפק או טבעת, מבושל ומרוקןמארז מקרוני מרפק או טבעת, מבושל ומרוקן
7
מוסיפים את השרימפס, מביאים את המים לרתיחה ומבשלים עד שהשרימפס הופך לורוד, כ-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרסלה זכוכיתמרסלה זכוכית
דובדבני מרסקינו ומשמשים מיובשים נוספים, לא חובהדובדבני מרסקינו ומשמשים מיובשים נוספים, לא חובה
8
מסננים דרך מסננת; להשליך את הנוזל.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
9
מגישים על עיתון או מגש.
10
צילום: אנה ויליאמס