קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות9
מגזין

שום קלוי ונקניקיות עוף פטה

שום קלוי ונקניקיות עוף פטה
שום קלוי ונקניקיות עוף פטה נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 698 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו את העור על, חומץ יין, סוג של אש: ישיר, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב התבלינים הטבעיים אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם פודינג מוקרם בטעם שוקולד צ'יה-צ' יאה בטעם וויסקי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: שום ספגטי קישואים עם נקניק עוף איטלקי, עגבניות, בזיליקום ותפוחי אדמה קלויים, קציצות נקניק כבש עם נענע טרי, פטה ושום, ו ברוקולי קלוי עם שום ופטה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים רבעים העליונים של ראשי שום.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3
מניחים שיני שום, צד חתוך למטה, במרכז גיליון של רדיד אלומיניום טפטוף עם שמן זית. אטמו נייר כסף והניחו ישירות על מתלה התנור. מבשלים עד ציפורן הם השחמה ורך מאוד, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הסר מהתנור, תן להתקרר במשך 10 דקות, ולאחר מכן לסחוט שיני מתוך העור לתוך קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מערבבים שום, עוף, 1/2 של גבינת פטה, שאלוט, אורגנו, מלח ופלפל בקערה גדולה. להירגע עד מוכן לטחון.
מרכיבים שתצטרך
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
לטחון את התערובת דרך מטחנת בשר, מצויד למות קטן, לתוך קערה להגדיר קרח.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
(להסיר כל פית)(להסיר כל פית)
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
באמצעות מצורף ההנעה של מערבל עומד, לערבב על מהירות נמוכה במשך 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
להוסיף פטה הנותרים, חומץ, מיץ לימון, להגביר את המהירות בינוני, ומערבבים עד הנוזל משולב, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
9
טופס קציצת נקניק קטנה; מקום שאר תערובת נקניק במקרר. לבשל פטי במחבת קטנה על אש בינונית גבוהה עד מבושל דרך. לטעום ולהתאים תבלינים של נקניק במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
10
דברים נקניק לתוך תרמילי חזיר ולסובב לתוך קישורים 6 אינץ'. מקררים עד שמוכנים לבשל.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
11
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה. גריל מעל חום ישיר בינוני-גבוה עד הנקניק רושם 71° כאשר מדחום קריאה מיידית מוכנס באמצע הקישור.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
12
הסר מן הגריל, לתת מנוחה במשך 5 דקות, ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)