שומשום טונה עם אדאמה וסובה
שומשום טונה עם Edamame ו סובה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 476 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן שומשום, כרוב נאפה, אדאמה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: אטריות סובה עם Edamame ובוטנים, Soba פיקנטי עם Shiitakes ו Edamame, ו אטריות סובה עם Shiitakes ו Edamame.
הוראות
מבשלים אטריות סובה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; להוסיף edamame במשך 3 דקות אחרונות. לשטוף עם מים חמים; לנקז היטב.
שלב 2 כפות רוטב סויה, מיץ ליים, רוטב צ ' ילי, ושמן שומשום בקערה בינונית.
מוסיפים תערובת סובה וכוסברה; להתחמם.
מערבבים שומשום לבן ושחור בצלחת רדודה. מעיל טונה עם ספריי בישול, ומפזרים באופן שווה עם מלח. מעיל שני הצדדים של כל סטייק עם זרעי שומשום, לחיצה בעדינות לדבוק.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים סטייקים למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness. חותכים טונה דק נגד תבואה.