קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 55 דק.
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

שוקולד לבן - עוגת גלידת צ'יפס

שוקולד לבן - עוגת גלידת צ'יפס
עוגת גלידת שוקולד-דובדבן לבנה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 410 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. מתאים ל-16 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לך ציפוי פאדג', פודינג מיידיות שוקולד ומילוי עוגה לערבב, חלבוני ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-55 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: 10 פאונד Cherry Challenge: גלידת שרי שוקולד צ'יפס, עוגיות שוקולד צ'יפס דובדבן לבן, ו עוגיות שוקולד צ'יפס דובדבן לבן.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). תרסיס תחתון רק של מחבת 13x9 אינץ ' עם תרסיס אפייה עם קמח. בקערה גדולה, לנצח תערובת עוגה, תערובת פודינג יבש, מים, שמן וחלבוני ביצה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות (הבלילה תהיה עבה מאוד).
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
פרוסות סוכריות תפוז קצוצותפרוסות סוכריות תפוז קצוצות
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
יוצקים למחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
אופים 29 עד 35 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה. בינתיים, במקום גלידה במקרר 1 שעה כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
לחתוך עוגה לתוך 1-כדי 1 1/2 אינץ ריבועים עם סכין משונן. בקערה גדולה מאוד, מערבבים גלידה עד רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים ריבועי עוגה; מערבבים עד העוגה מצופה (חתיכות עוגה ייקרעו). תערובת כפית בחזרה למחבת. חלק עליון. להקפיא על 3 שעות או עד המשרד.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
בינתיים, בסיר 1 ליטר, חום הקצפת עד חם אבל לא רותח. מערבבים שוקולד לבן קצוץ עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
יוצקים תערובת לתוך קערה קטנה. מקררים 1 שעה 30 דקות עד 2 שעות או עד קר.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
הכה תערובת שוקולד לבן במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס (לא overbeat או תערובת ייראה מקושקש).
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
9
מורחים על עוגת גלידה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
10
בשקית פלסטיק לאחסון מזון למיקרוגל, מניחים ציפוי פאדג ' חם; שקית חותם. מיקרוגל על גבוה על 15 שניות או עד נמס; לסחוט שקית עד ציפוי הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
11
חותכים את הפינה הזעירה של התיק; לסחוט שקית לטפטף ציפוי על עוגה.
12
מגישים מיד, או לכסות ולהקפיא.

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

גלידה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.