שוקולד מערבולת לחם דלעת
לחם דלעת מערבולת שוקולד עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 489 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. אם יש לך שמן צמחי, ביצים, אגוז מוסקט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: דלעת שוקולד קינמון מערבולת לחם בריוש, דלעת מערבולת לחם, ו דלעת מערבולת לחם.
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל מחבת כיכר 9 על 5 אינץ ' עם חמאה; להפריש.
מניחים את השוקולד בקערת מיקרוגל קטנה בטוחה ומיקרוגל במרווחים של 20 שניות, תוך ערבוב בין, עד נמס וחלק; להפריש. (לחלופין, להמס את השוקולד בסיר קטן על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות.)
מניחים את הקמח, סודה לשתיה, קינמון, אבקת אפייה, אגוז מוסקט, ומלח בקערה בינונית וקצף לשלב ולאוורר; להפריש.
מניחים את הסוכר והשמן בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט והכה על מהירות בינונית גבוהה עד משולב היטב (זה ייראה כמו חול רטוב), על 1 דקה. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט.הפוך את המיקסר למהירות בינונית והוסף את הביצים 1 בכל פעם, פועם היטב לאחר כל תוספת. להפחית את המהירות לנמוך, להוסיף את הדלעת ווניל, ומערבבים עד רק בשילוב, על 30 שניות. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט.להחזיר את המיקסר למהירות נמוכה, לאט להוסיף את תערובת הקמח השמורה, ומערבבים עד רק בשילוב, על 2 דקות בסך הכל.
הסר את הקערה מן המיקסר לטפטף את השוקולד נמס באופן שווה על הבלילה. באמצעות מרית גומי, מקפלים את השוקולד לתוך הבלילה עד שהוא פשוט מתערבל ב, מוודא לגרד את החלק התחתון של הקערה עם כל שבץ, על 5 משיכות בסך הכל. (היזהר שלא לשלב באופן מלא את השוקולד לתוך הבלילה.)
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת מוכן ולהפיץ אותו לתוך שכבה אפילו.
אופים עד הלחם הוא השחמה על גבי וקיסם שיניים מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי (לבדוק כמה כתמים כי אתה עלול להכות כיס של שוקולד), על 60 עד 70 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב במחבת על מתלה חוט במשך 10 דקות.
הסר את הלחם מן המחבת ולתת לו להתקרר על מתלה חוט לפחות 20 דקות יותר לפני חיתוך.