קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

שוק הנקניקיות האיטלקי קציץ בשר

שוק הנקניקיות האיטלקי קציץ בשר
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? קציץ בשר משוק הנקניקיות האיטלקי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 593 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 41g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו בצל, רוטב ווסטרשייר, רוטב צ'ילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו שוק הנקניקיות האיטלקי קציץ בשר, נקניק הודו ונקניקיות איטלקיות קציץ בשר, ו נקניק פיקנטי קציץ בשר עם רוטב ברביקיו איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. בקערה גדולה, לשלב 1/2 כוס רוטב צ ' ילי עם המים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מוסיף את שיבולת השועל, ביצה, אבקת צ ' ילי, ווסטרשייר, ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
מוסיף את הנקניק decased ואת טורקיה הקרקע או בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
הודו טחוןהודו טחון
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מוסיפים את פלפל, בצל ותירס ומערבבים היטב. מחלקים את תערובת הבשר לשניים.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
להניח חצי תערובת הבשר במחבת כיכר משומנת קלות 9 x 5 x 3". יצירת הזחה רדודה בבשר המאפשר את הקצוות לעלות לאורך קצה המחבת.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6
שכבת פרובולון ועלי תרד על גבי הבשר לאורך המרכז, להישאר על 1/2 אינץ ' מן הקצוות. מכסים לחלוטין עם החצי השני של תערובת הבשר ויוצרים העליון כיפת איטום הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
פרובולוןפרובולון
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
7
אופים חשפו במשך 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מורחים את רוטב הצ ' ילי 1/4 כוס הנותרים על החלק העליון של כיכר ואופים עד מדחום בשר מוכנס במרכז כיכר רושמת 165 מעלות F. כ 15-20 דקות יותר. אפשר את כיכר לעמוד במשך 5-10 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה