שיבולת שועל-עוגות קרם תפוחים
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 71 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 50 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת neufchatel פילדלפיה, חמאה, סוכר מגורעןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו שיבולת שועל-עוגות קרם תפוחים, עוגות קרם שיבולת שועל, ו עוגות קרם שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
הערה: תערובת חמאת התפוחים וגבינת Neufchatel חייבת להתבצע קודם. עם מערבל יד, לערבב גבינת Neufchatel, 3 כף. חמאה ותפוחים. מוסיפים לאט אבקת סוכר ומערבבים עד חלקה.
התערובת צריכה להיות מוצקה יותר להפצה קלה יותר.
כדי להפוך את העוגיות, להתחיל על ידי ערבוב 1/3 כוס חמאה בקערה גדולה.
מוסיפים סוכר חום, סוכר מגורען, אבקת אפייה, סודה לשתיה וקינמון; מערבבים היטב.
לאחר מעורבב, הכה בביצה ווניל. מקציפים את הקמח. מערבבים שיבולת שועל ותפוחים.
זרוק בצק עוגיות על גיליון עוגיות ungreased (12 לכל אצווה= 2 קבוצות).
אופים במשך 8 עד 10 דקות או עד הסוף. אפשר להתקרר.
לאחר התקרר, להסיר את תערובת גבינת Neufchatel מהמקרר.
מורחים תערובת בצד התחתון של עוגייה אחת, ואז מוסיפים עוד עוגייה כדי להכין כריך. חזור עם עוגיות שנותרו.