שיפודי טלה א לה פלנצ'ה עם פיפראדה
שיפודי טלה א לה פלנצ'ה עם פיפראדן הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 58 גרם חלבון, 75 גרם שומן, ובסך הכל של 1010 קלוריות. מתאים ל-2 ומחירו 12 מנות.85 דולר למנה. אם יש לכם זרעי חרדל טחונים, פפריקה, פלפלים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו -40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 83%. הציון הזה נהדר. נסו פיפראדה, שיפודי טלה על הגריל, ו שיפודי טלה רוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: פלנצ ' ה או מחבת פנקייק מחבת, 1 עיתון (רצוי ספרדית!), 6-אינץ במבוק שיפודים
מניחים את נתחי הטלה על שיפודי הבמבוק (3 עד 4 חתיכות לשיפוד) ומניחים בתבנית אפייה גדולה. מצפים שיפודי טלה במרינדה ומכסים. מקררים שיפודים במרינדה למשך הלילה.
מחממים פלנצ ' ה או מחבת על אש גבוהה. מתבלים את השיפודים במלח כשר. צורבים כל שיפודי טלה, בערך 1 דקה לכל צד.
מגישים על מגש גדול מעל הפיפראדה.
שלב בקערה בינונית שאלוט, פלפל גינדילה, טימין, עירית, רוזמרין, כמון, זרעי שומר, זרעי חרדל, זעפרן ופפריקה.
מוסיפים את מיץ הלימון ומוסיפים לאט שמן זית תוך הקצפה יסודית.
מחממים מחבת פלנצ ' ה או פנקייק על אש בינונית-גבוהה ומשחירים בזהירות את הפלפלים האדומים מכל הצדדים. ברגע שחרוך מספיק, מוציאים, עוטפים בעיתון ומניחים בצד להתקרר. כאשר הפלפלים קרירים מספיק לטיפול, שלפו בזהירות את הזרעים וקילפו את העור החרוך. פורסים את הפלפל האדום הקלוף לרצועות דקות ומוסיפים לקערה בינונית עם שום וענפי טימין שלמים.
מוסיפים שמן זית, לזרוק יחד, ומשרים לפחות 20 דקות, או עד 1 יום קדימה.