קושימומחה
מוכן ב24 שעות
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

שיפודי סינטה וייטנאמיים עם סלט גזר חריף

שיפודי סינטה וייטנאמיים עם סלט גזר חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שיפודי סינטה ויאטנמית עם סלט גזר חריף. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 40 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 400 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-90 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הווייטנאמי. אם יש לך בשר בקר, מיץ מ 6 עד 7 לימונים, אפונה הצמד סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר מגורען אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תותים-לבנדר Shortcakes כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 24 שעות. מתכונים דומים: סלט גזר וייטנאמי, סלט גזר בסגנון וייטנאמי, ו שיפודי סטייק סינטה.

הוראות

1
שלב 4 כפות מיץ ליים, רוטב פונזו, 2 כפות רוטב דגים, שמן זית, סוכר חום, 1/2 כפית מלח ופלפל אדום כתוש בשקית רוכסן בגודל גלון.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
רוטב פונזורוטב פונזו
רוטב דגיםרוטב דגים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
להוסיף sirloin ו לזרוק עם 3/4 של מרינדה מעיל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
סטייק פורטרהאוססטייק פורטרהאוס
3
מניחים במקרר להשרות לפחות ארבע שעות או לילה.
4
כשעה לפני שאתה מוכן לאכול, להשרות 12 שיפודי במבוק גדולים במים (אלא אם כן באמצעות שיפודי מתכת).
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
5
להקציף סוכר מגורען, חומץ יין אורז, הנותרים 3 כפות מיץ ליים, הנותרים 2 כפות רוטב דגים וכוסברה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
רוטב דגיםרוטב דגים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים גזר, אפונה וסרנוס. מתבלים לפי הטעם במלח. מערבבים לשלב ולמקם במקרר כדי להשרות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים את הגחלים בצד אחד של באח הפחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לחלופין, הגדר מחצית המבערים על גריל גז להגדרת החום הגבוהה ביותר, כיסוי, וחימום מראש במשך 10 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
חוט פרוסות בודדות של בשר על שיפודים ומניחים ישירות על גחלים. לכסות ולבשל עד חרוך, על 2 דקות. שיפודי להעיף, לכסות ולבשל עד הצד השני חרוך, עוד שתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
9
העברה לצלחת גדולה ולתת לנוח במשך 3 דקות.
10
מגישים שיפודים לצד סלט גזר, עובר שולחן מרינדה שמורות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו אוסף R ריימונד עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Raymond Collection Merlot
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.