שכבות תפוח קרמל
קרמל תפוח סטרטן הוא קינוח המגיש 12. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 459 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ליל כל הקדושים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-58 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם תמצית ונילן, חלב, סוכר חום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 36%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: שכבות קרמל מתוקות עם שקדים ודובדבנים, חטיפי שיבולת שועל תפוחים עם רוטב קרמל קינמון {ומטבל תפוחים קרמל מדהים!}, ו חטיפי שיבולת שועל תפוחים עם רוטב קרמל קינמון {ומטבל תפוחים קרמל מדהים!}.
הוראות
בסיר קטן שלבו סוכר חום, חמאה וסירופ תירס. מביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך ערבוב מתמיד. מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. הניחו בצד.
בקערה קטנה שלבו תפוחים, מיץ לימון, סוכר ותבלין פאי. מסדרים מחצית מפרוסות הלחם בגודל 13 על 9 אינץ ' משומן. תבנית אפייה. כף תפוחים על לחם; מזלפים חצי מרוטב הקרמל.
מפזרים אגוזי פקאן; למעלה עם הלחם שנותר.
בקערה גדולה שלבו ביצים, חלב, מלח ווניל.
יוצקים מעל. מכסים ומקררים למשך הלילה. מכסים ומקררים את רוטב הקרמל שנותר.
מוציאים שכבות מהמקרר 30 דקות לפני האפייה. מחממים תנור ל-350 זָהוּב.
אופים, ללא כיסוי, 50-55 דקות או עד שסכין המוחדרת ליד המרכז יוצאת נקייה.
תן לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.
בצלחת קטנה חסינת מיקרוגל, רוטב שמור במיקרוגל, לא מכוסה, 1-2 דקות או עד שהוא מחומם.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
תפוח ממתקים בתפריט? נסה להתאים עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -19 דולר.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "