שלוש בשר Cannelloni לאפות
שלוש כוסות קנלוני עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 43 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 632 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו עלה דפנה, אגוז מוסקט, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: בקר Cannelloni לאפות, בשר Bun אופים, ו מפלצת בשר Cornbread לאפות.
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת עמוקה.
מוסיפים בצל, סלרי וגזר ומבשלים מעל חום מתון עד לריכוך.
מוסיף את השום, ומבשל 1 דקה.
מוסיפים בשר עגל, חזיר ובשר בקר. מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהבשר כבר לא ורוד.
הוסף יין, ולהפחית במשך 1 דקה. מערבבים במרק.
מוסיפים עשבי תיבול, עלה דפנה, ומלח ופלפל. מביאים את התערובת לרתיחה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים במשך 15 דקות. לחשוף, ולהפחית עד כמעט יבש. להשליך עלה דפנה. להפריש להתקרר.
בינתיים, להמיס את החמאה או מרגרינה בסיר להגדיר על חום נמוך בינוני.
לטאטא בקמח במשך כ 2 דקות.
לטאטא בחלב, אגוז מוסקט מגורד, ומלח ופלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות או עד מעובה. מערבבים פטרוזיליה וגבינת פרמזן 1/2 כוס.
להעביר את תערובת הבשר מקורר לקערה גדולה.
מערבבים ברוטב גבינה ופטרוזיליה. תניח בצד.
מערבבים את רוטב העגבניות והשמנת, להפריש.
חותכים את יריעות הפסטה לרוחב לאורכים 5 אינץ'. בסיר של מים מלוחים רותחים, לבשל את האטריות כמה בכל פעם עד אל דנטה. זה צריך לקחת רק דקה או שתיים עם פסטה טרייה.
מורחים את האטריות בשכבה אחת על מגבות נייר כדי לנקז.
כף 1/4 כוס המילוי במורד מרכז אטריות אחת, לגלגל את האטריות כדי לצרף את ההגשה.
העבר את הקנלוני, צד התפר למטה, לצלחת גראטן בחמאה היטב. חזור עם הנודלס הנותרים ומילוי, הסדרת שכבה אחת. מצקת את רוטב העגבניות על הקנלוני, ומפזרים את גבינת הפרמזן שנותרה.
אופים ב 400 מעלות F (205 מעלות C) במשך 10 דקות, או עד מבעבע. לרוץ מתחת לטוחן על 4 אינץ ' מהחום במשך 2 דקות, או עד הזהב.