קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

קבב חזיר בקרמל עם חציל סיני

קבב חזיר בקרמל עם חציל סיני
רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם רוטב צדפות, חצילים יפניים, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ארוחת ערב הלילה: פסטה עם ירך חזיר, חציל סיני, בייבי בוק צ'וי, ורוטב מיסו חריף, קבב כבש וחציל טורקי, ו ראש השנה הסיני: חזיר צלוי סיני (סיו יוק).

הוראות

1
לקצץ חזיר של שומן ועור כסף לחתוך לרוחב לתוך 1/4-in. פרוסות. מסדרים פרוסות בין שכבות של ניילון נצמד, עם פטיש בשר או מערוך כבד, פאונד עד דק נייר.
מרכיבים שתצטרך
2
הכן גריל לחום גבוה ישיר (כ 500; אתה יכול להחזיק את היד שלך 5 ב. מעל באח בישול רק 2 עד 3 שניות). בקערה, מערבבים רוטב דגים, רוטב סויה, רוטב צדפות, שום, סוכר ורוטב צ ' ילי. (אם אתה רוצה, להכפיל את המרינדה ולשמור חצי להשתמש כרוטב.)
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים חזיר וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
4
בואו לעמוד 10 דקות. לארוג רצועות בשר על שמונה 10-in. מתכת או שיפודי עץ ספוג.
מרכיבים שתצטרך
5
חצי כל חצילים לרוחב, ולאחר מכן לאורך; ציון כל פיסת בצד הבשר כמה פעמים עם סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים חצילים למרינדה חזיר ופונים למעיל מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
7
שים שיפודים על מרכז הגריל ולהקיף עם חתיכות של חצילים, צד העור למטה. לכסות ולבשל 2 דקות. הפוך את הבשר, לכסות, ולבשל 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
8
הסר בשר מגריל. מבשלים חצילים, מכוסה, פונה לעתים קרובות, 4 עד 6 דקות, או עד חצילים הוא רך מאוד אבל לא נשרף.
מרכיבים שתצטרך